Shopping Mall Steenwijkerland is online etalage voor ondernemers uit de regio: 'Samen de mooiste etalage van Nederland creëren'

Shopping Mall Steenwijkerland Shopping Mall Steenwijkerland

Shopping Mall Steenwijkerland is nieuw een platform dat dienst doet als online etalage voor ondernemers uit de regio. Er zijn producten en services te zien, die ook te koop zijn. Via de online etalage of fysiek in de winkel van de aanbieder.

De initiatiefnemers, Gabriella Esselbrugge en Angelique van ’t Riet, hebben het platform opgericht om de lokale economie te steunen. „Met de winkels en bedrijven in de diverse Steenwijkerlandse kernen, de karakteristieke dorpen, unieke stadjes en woest aantrekkelijke natuur creëren we gezamenlijk de mooiste digitale etalage van Nederland. Dat kan toch niet anders dan extra verkoop genereren voor in de winkels in deze kernen of online via het platform?”

Gezamenlijk bereik

Door alle kernen van de gemeente Steenwijkerland op hetzelfde platform te verbinden wordt er voordeel gehaald uit het gezamenlijke bereik. Meer online zichtbaarheid, wat resulteert in meer verkoop. Via de online etalage kunnen consumenten lokale producten bekijken en bestellen, daarmee wordt de Steenwijkerlandse ondernemer gesteund.

Shopping Mall Steenwijkerland is er voor alle ondernemers, voor alle kunstenaars en voor iedereen die een product of dienst aanbiedt en dat wil etaleren in de gemeente Steenwijkerland.

Hoe werkt het?

Iedereen die gebruik wil maken van het platform kan de gratis app downloaden en een account aanmaken. Na het invullen van alle details en gegevens kunnen de eerste producten gemakkelijk geüpload worden. Binnen twintig minuten staat een etalage online.

Nieuws

Meest gelezen