Sidney Stacey krijgt eigen rubriek bij Radio Zwolle: 'Met een knipoog en een traan'

Sidney Stacey gaat radio maken.

Sidney Stacey gaat radio maken. Foto: Doewes Photography

Vanaf dinsdag 30 november is Sidney Stacey uit Steenwijk maandelijks te horen met haar eigen rubriek op Radio Zwolle.

In ‘De Maand Van Stacey’ bespreekt ze wat haar tijdens die maand is opgevallen en wat haar bezig heeft gehouden. „En als ik iemand met een leuk verhaal weet te strikken bel ik die natuurlijk graag op.”

Voor deze eerste live-uitzending heeft ze al een speciale gast weten te regelen, namelijk Luca Diez, bekend van K2 Zoekt K3. „Ik kan niet wachten om hem te spreken en hem alles te vragen over zijn K2 Zoekt K3 avontuur”, vertelt Stacey, die zelf begin dit jaar ook meedeed met de zoektocht ‘K2 Zoekt K3’.

‘De Maand Van Stacey’ is te horen tussen 15.30 en 16.00 uur in het radioprogramma ‘Trots’ van Heleen Rompelman.

Volgens Sidney wordt het een opvallend, gezellig, spraakmakend en af en toe ook serieus en beladen programma. „Maar ook met een knipoog en een lach, want dat is in deze bizarre tijden zeker niet overbodig. Mensen mogen mij berichten sturen, mogen mij mailen met een onderwerp of een vraag waar zij mijn mening of antwoord op willen horen”, legt Sidney uit. „Het wordt voor de luisteraars in en buiten Zwolle dus ook een kennismaking met mijn persoon. Ook zal ik in bepaalde uitzendingen met mensen gaan spreken die voor mij een inspiratiebron zijn of die een belangrijk verhaal hebben”.