Signeersessie Margreet Mook bij Primera Steenwijks Boekhuys

Margreet Mook-Attema. Foto: Mirjam Lensink

Margreet Mook gaat zaterdag 30 oktober van 13.30 tot 15.30 uur haar onlangs verschenen boek ‘Door de ogen van mijn ziel’ signeren bij Primera Steenwijks Boekhuys.

In een prachtig persoonlijk document neemt Margreet Mook-Attema je mee op haar spirituele reis naar binnen. Waar de zakelijke kant van het bestaan haar jarenlang houvast bood om zich staande te houden in een onbegrepen wereld, namen niet te plannen gebeurtenissen de regie over in haar leven. Ze openden haar de ogen naar een andere wereld.

De intuïtieve tekeningen in Margreets boek zijn gemaakt door het tekenmedium Lydia van Oort. Bij aanschaf van het boek, maak je kans op een uniek gratis consult bestaande uit een intuïtieve tekening (A4-formaat) met reading én persoonlijke coaching door Lydia van Oort ( www.tekenmedium.nl ) en Margreet Mook-Attema ( www.nova-coaching.nl ). Het consult vindt plaats in de coachpraktijk van Margreet in Steenwijk en duurt circa 1,5 uur. Datum in overleg. De winnaar wordt na afloop van de signeersessie bekendgemaakt door het delen van de live loting op de Facebook-pagina’s van Lydia en Margreet.

Nieuws

menu