Sinterklaasactiviteiten ook op Koopzondag

Lever de tekeningen in bij het Sinterklaashuis aan de Doelenstraat 14.

Lever de tekeningen in bij het Sinterklaashuis aan de Doelenstraat 14. Foto: Steenwijk Vestingstad

Nog even wat cadeautjes voor de Sint scoren of alvast Kerstinkopen doen? Dat kan ook op de Koopzondag! De eerstkomende Koopzondag in de Steenwijker binnenstad staat in het teken van Sinterklaas. De winkels zijn geopend van 13.00 tot 17.00 uur en Buurman Pepernoot zorgt voor de vrolijke (peper)noten.

Neem ook een kijkje bij het Sinterklaashuis aan de Doelenstraat 14 (naast Michel’s American Diner), waar de kinderen hun kleurplaten kunnen inleveren. Alle kinderen hebben op school een kleurplaat van Steenwijk Vestingstad gekregen, waarmee leuke prijzen te winnen zijn. De kleurplaten kunnen in de brievenbus van het Sinterklaashuis worden ingeleverd. Dit kan tot vrijdag 3 december. Op zaterdag 4 december is de prijsuitreiking. Er worden meerdere winnaars getrokken.

In de weekenden voorafgaand aan 5 december is er volop sfeer in de Vestingstad. Verschillende bandjes zorgen voor muziek en entertainment. Het in de decembermaand extra gezellig om de Sint- en kerstinkopen te doen. De ondernemers roepen iedereen dan ook op om vooral lokaal te kopen. Degene die de kassabon, voorzien van naam en telefoonnummer, tussen 13 november en 24 december inlevert in de daarvoor bestemde bussen in de binnenstad maakt ook nog eens kans op mooie prijzen. Iedere week is een trekkingsronde.