Sinterklaasweekend in Vestingstad

Misschien kom je Sinterklaas nog tegen tijdens het winkelen in Steenwijk. Foto Steenwijk Vestingstad

Sinterklaas is weer in het land en om alle cadeautjes te kunnen kopen zijn in Steenwijk het hele weekend de winkels geopend. Er kan niet alleen op zaterdag, maar ook op Koopzondag 27 november gezellig geshopt worden, tussen 13.00 en 17.00 uur.

Nog even wat cadeautjes voor de Sint scoren of alvast Kerstinkopen doen? Winkel dan vooral niet teveel online, maar kom aankomend weekend naar Steenwijk! Zaterdag 26 november zorgen de Muzemannen van Sinterklaas voor een mooi stukje livemuziek tijdens het winkelen in de binnenstad. En misschien komt Sinterklaas zelf ook nog wel even een kijkje nemen. Op zondagmiddag zijn de winkels eveneens geopend tussen 13.00 en 17.00 uur en dan zorgt het Pepernoten DUO voor de vrolijke (peper)noten. En ook zaterdag 3 december is er muziek in het centrum van het DOKA Sinterklaasorkest, met de leukste Sinterklaasliedjes en ook op zaterdag 3 december wordt de goedheiligman zelf in het centrum verwacht.

Alle activiteiten, gezelligheid en acties rond Sinterklaas en Kerst worden mogelijk gemaakt door de lokale ondernemers en niet door de online giganten. Heb hart voor Steenwijk en koop lokaal. Doe alle kassabonnen van de aankopen, voorzien van naam en telefoonnummer, in de speciale bussen in het centrum en doe mee aan de grote Sint- en Kerstactie, met dagelijks prijzen.

Nieuws

menu