Slaaptember bij Beddenspecialist Huisman! Slaapfysiotherapeut Hidde Hulshof geeft gratis consulten bij Beddenspecialist Huisman

Slaaptherapeut Hidde Hulshof komt 9 september bij Beddenspecialist Huisman.

Heb je last van nek, schouder of rug? En wil je weten of dit wellicht door je bed komt? Maak dan nu een afspraak voor 9 september naar één van de gratis consulten van Nederlands eerste Slaapfysiotherapeut Hidde Hulshof bij Beddenspecialist Huisman aan de Gasthuisstraat.

Slaapfysiotherapeut Hidde Hulshof doet al sinds 2013 (wetenschappelijk) onderzoek naar het verband tussen fysieke klachten en de slaapsituatie. Hij werkt in deze hoedanigheid met diverse topsporters zoals Anna van der Breggen en Roy Meyer, topsportorganisaties waaronder SC Heereveen, fysiotherapie praktijken en bedrijven zoals o.a. het ministerie van Defensie & Ordina.

Tijdens de afspraak kan een consument bij Hidde Hulshof aangeven welke klachten er zijn en stelt hij vragen over de aard en de mogelijke herkomst van deze klachten. Mocht er een aanleiding zijn dat de slaapsituatie mogelijk een rol speelt in deze klachten dan kan dit inzichtelijk gemaakt worden door een SlaapID thuismeting uit te voeren en een foto te laten maken van jouw slaaphouding op het huidige bed. Met deze informatie kan worden aangeven of er verbetering mogelijk is in de klachten door middel van aanpassingen in het slaapsysteem. Dit kan een aanpassing aan het huidige slaapsysteem zijn of een vernieuwing van bijvoorbeeld het kussen of matras.

Alle adviseurs van Beddenspecialist Huisman zijn getraind en gecertificeerd door Hidde Hulshof.

Er kan een afspraak via https://www.beddenspecialist.nl/huisman/cp/aanmelden-adviesgesprek/ worden gemaakt. Mochten er eerst nog vragen zijn neem dan contact op met Beddenspecialist Huisman

Nieuws

menu