Sociaal Werk de Kop houdt een vrijwilligersmarkt in jongerencentrum De Buze

Vorig jaar stond de vrijwilligersmarkt ook in september gepland in jongerencentrum de Buze, maar moest deze nog vanwege het coronavirus worden afgeblazen.

Sociaal Werk de Kop houdt in samenwerking met Stichting Present en het VIP een vrijwilligersmarkt in jongerencentrum De Buze. De organiserende partijen zijn nog druk bezig om de markt een goede en aantrekkelijke invulling en handen en voeten te geven.

De markt vindt plaats op zaterdag 4 september tussen 13.30 en 16.00 uur. Op deze vrijwilligersmarkt kunnen aanbieders van werk en werkzoekenden met elkaar in gesprek en ontdekken of ze elkaar iets te bieden hebben. Diverse organisaties uit de regio van de gemeente Steenwijkerland die met vrijwilligers werken presenteren zich, en iedereen die in is voor een leuke afwisselende vrijwilligers job is van harte welkom om deze middag een kijkje te komen nemen in De Buze.

Ervaring en kennis opdoen

Je oriënteren op de mogelijkheden die er zijn, en ervaringen en kennis op doen staan daarbij centraal. Tijdens de vrijwilligersmarkt wordt er uiteraard rekening gehouden met de dan geldende RIVM richtlijnen rond het coronavirus. Zo het nu lijkt zal er zo rond begin september sprake zijn van een stevige versoepeling van de coronaregels.

Vorig jaar stond de vrijwilligersmarkt ook in september gepland in jongerencentrum De Buze, maar moest deze nog vanwege het coronavirus worden afgeblazen.