Spaar voor korting op het exclusieve Monopoly Steenwijk bij Albert Heijn van Etten

Mr Monopoly en Martin van Etten presenteren het Monopoly Steenwijk!

Gekleed in een zwart maatpak met hoge hoed, grote snor en een stok bracht de alom bekende Mr. Monopoly afgelopen woensdag een speciaal bezoek aan Steenwijk. En niet zomaar een bezoek. Op gepaste afstand en onder toeziend oog van Martin van Etten gaf Mr. Monopoly hét startsein voor de ontwikkeling van Monopoly Steenwijk.

Na het grote succes van de voetbalplaatjes en het historische album ging supermarkteigenaar Martin van Etten op zoek naar een nieuwe actie. Al snel kwam Martin in contact met spellenmaker Identity Games, die samenwerken met fabrikant Hasbro. „Gezamenlijk is nu een lokale variant van Monopoly gemaakt,” vertelt Martin enthousiast. „De speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten: het hele spel wordt aangepast naar Steenwijk. Over de specifieke invulling heeft veelvuldig overleg plaatsgevonden met onze medewerkers van Albert Heijn van Etten, die al jaren in Steenwijk wonen. Doreen Kuipers heeft de straten gefotografeerd.”

Praktische informatie

De spaaractie loopt van maandag 25 oktober tot en met zondag 19 december. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangen de klanten één zegel. Met 20 zegels is de kaart vol. Een volle spaarkaart is tegen bijbetaling in te wisselen voor een voucher. Martin van Etten: „Monopoly Steenwijk kost eigenlijk 49,99 euro en een volle spaarkaart geeft 15 euro korting. De spaarkaarten kunnen bij de servicebalie worden ingeleverd. Daar krijgt je tegen betaling van 34,99 euro een voucher, die recht geeft op één exemplaar. Zodra de spellen geleverd zijn maken wij dit groots bekend, zodat ze tegen inlevering van de voucher afgehaald kunnen worden.”

„De reden dat we tijdelijk met vouchers werken is dat de fabriek door corona een tijdje stil heeft gelegen. Dat neemt niet weg dat we alles op alles zetten alle spellen zo snel mogelijk geleverd te krijgen! Houd voor actuele informatie onze winkel en facebook.com/AHvanetten in de gaten.’’

Nieuws

menu