Speels dineren bij de Pannenkoekboerderij met het Pannenkoekspel

Lekker actief bezig zijn terwijl je op je pannenkoeken wacht. Foto Eet- en Pannenkoekboerderij

Net als dat er in de menukaart voor ieder wat wils zit, moet er ook voor ieder wat wils te doen zijn. Zo bedacht Eet- en Pannenkoekboerderij in samenwerking met BadassRentals het Pannenkoekspel. Voor wie, naast het genieten van het uitgebreide à la carte menu, ook zijn of haar algemene kennis wil testen én het restaurant beter wil leren kennen.

Van het geitenhok tot de speeltuin: in en om het restaurant hangen bordjes met voorwerpen die uit de keuken van de Pannenkoekboerderij ‘gestolen’ zijn. De spelers, jong en oud, krijgen dankzij het beantwoorden van quizvragen aanwijzingen waar de gestolen producten te vinden zijn. „Nu is er voor iedereen wat te doen,” lacht Daniell Dijkema, mede-eigenaar van de Pannenkoekboerderij. „We hebben een kleurplaat- en puzzelplacemat, geitenhok en speeltoestellen… We vinden het heel leuk om daar nu het Pannenkoekspel aan toe te kunnen voegen.” Het spel, dat met 1 tot 4 spelers te spelen is, duurt zo’n 3 kwartier. „Zo kunnen onze gasten interactief bezig zijn, terwijl ze wachten op de gerechten. Daarnaast is het ideaal voor kinderfeestjes en partijen.” Benodigdheden? Een telefoon of tablet om de game app op te downloaden en een toegangscode die voor €15,- in het restaurant te bestellen is. Het spel zal de nodige aandacht krijgen op de nieuwe website pannenkoekboerderijsteenwijk.nl, die eind september live zal gaan. Maar het spel is nu al te spelen in het restaurant en te boeken voor feesten en partijen.

Ook benieuwd of jij de hoogste score kunt halen? Reserveer eenvoudig je tafel viaeet.nu/steenwijk/pannenkoekboerderij-steenwijk of bel naar 0521 857 330. Voor feesten en partijen: neem contact op via info@pannenkoekboerderijsteenwijk.nl.

Ondernemers die ook belangstelling hebben voor een (interactief) spel van Badass Rentals kunnen contact opnemen met Frans van Dokkumburg via info@badassrentals.nl.

Nieuws

menu