Spetterende jubileumshow in de Latijnse school: Rhodos bestaat 20 jaar en dat moet gevierd worden!

Eigenaar Serkan Akin en zijn team staan klaar voor het jubileum.

Eigenaar Serkan Akin en zijn team staan klaar voor het jubileum. Foto Rhodos

Op zaterdag 10 december staat er een hele speciale dinnershow op het programma bij Dinner & Music Restaurant Rhodos aan de Scholestraat 14. Rhodos presenteert op deze avond een 1001 nacht feestavond ter gelegenheid van haar 20-jarig jubileum. „Onze gasten kunnen die avond een culinair en muzikaal spektakel op topniveau verwachten,” aldus een trotse eigenaar Serkan Akin.

„Het is alweer 20 jaar geleden dat ik met het restaurant in de Scholestraat ben begonnen,” vertelt Serkan. „Het is inmiddels mijn levenswerk en mijn kind geworden. Mijn team en ik hebben samen ongelooflijk mooie momenten meegemaakt en als mens heb ik mijzelf ook enorm mogen ontwikkelen. Vele gasten werden vrienden. Wij hebben in de voormalige Latijnse school een warme plek gecreëerd waar men zich erg op hun gemak en thuis voelt. Bij ons was en is iedereen welkom, ongeacht wat je origine of afkomst is. Dat is iets waar we enorm trots op zijn. Dus, we gaan een mooi feestje geven met bij ons bekende artiesten en hopelijk met veel trouwe en nieuwe gasten in het restaurant.”

„Tijdens onze jubileumavond kunnen onze gasten genieten van prachtige Oriëntaalse muziek, live gezongen en gespeeld door Ersoy Demir (ook bekend als de Turkse Hazes) en zijn band. Deze muzikale maestro zingt bekende Nederlandse, Engelse en Turkse songs, die iedereen kan meezingen. Ook kunnen onze gasten op deze avond verzoeknummers aanvragen, die door Ersoy Demir live worden gespeeld en gezongen. Het feit dat Ersoy Demir een meesterlijke imitator is van Nederlands grootste volkszanger Andre Hazes, zal de avond extra cachet en een Hollands tintje geven,” belooft Serkan.

Prijzenfestival met reischeque als hoofdprijs

„Daarnaast geven onze buikdanseressen een spetterend optreden en natuurlijk mag er meegedanst worden. Naast het dansen mag er gezongen worden tijdens onze gezellige karaoke. Verder worden er gedurende de avond verschillende leuke en verrassende prijzen verloot, met als hoofdprijs een reischeque ter waarde van 500 euro. De hoofdprijs wordt aan het einde van de avond live uitgereikt aan één van de aanwezige gasten. Want wie jarig is, trakteert!”


Al met al belooft het een avond te worden vol gezelligheid, heerlijk dineren en opzwepende muziek. Het diner is speciaal aangepast aan het thema. Gekozen kan worden uit een vlees-, vis- of een vegetarisch diner. De kosten voor deze mooie avond zijn 65 euro per persoon en dat is inclusief entree, livemuziek en driegangendiner, exclusief drankjes. De jubileumavond bij Rhodos begint om 18.30 uur. Reserveer tijdig via 0521-510047 of via de website www.rhodossteenwijk.nl .

Het hele jaar door presenteert Restaurant Rhodos dinnershows met verschillende thema’s en prachtige livemuziek. Ook is het mogelijk om buiten de geplande data uw eigen dinnershow naar keuze te organiseren (leuke voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest). Met dit unieke concept in Nederland is Rhodos Steenwijk uitermate geschikt voor alle soorten bedrijf/familie feestjes, met allerlei verschillende thema’s. Dus, tot Rhodos!