Start van repetities Fien & Teun Het Sinterklaasfeest

De crew bij de start van de repetities. Foto: De Meenthe

Nu Sinterklaas in het land is, zijn ook de repetities voor de nieuwe voorstelling ‘Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest’ begonnen. Traditiegetrouw werd met de cast en crew een smakelijke taart aangesneden als startsein van de repetitieperiode. Samen met het de hele familie beleef je het grootste Sinterklaasfeest tijdens deze vrolijke familievoorstelling, die vanaf woensdag 17 november te zien is in verschillende theaters door heel Nederland.

In deze spiksplinternieuwe theatervoorstelling krijgen Fien en Teun wel heel bijzonder bezoek: Sinterklaas komt langs op de boerderij! Samen met al hun dierenvriendjes bereiden Fien & Teun zich voor op de feestelijkste periode van het jaar. Zo spelen ze Sinterklaas en Pietje, vullen ze de schoenen met nepcadeaus en zingen samen met het publiek de allerleukste Sinterklaasliedjes. Als ze helemaal klaar zijn voor het bezoek van Sinterklaas, begint het lange wachten. Maar wat als dat wachten ineens wel heel erg lang duurt? Zou Sinterklaas nog wel langskomen op de boerderij? Of is hij Fien en Teun dit jaar helemaal vergeten…


Boerderij Experience

Vóór en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de Boerderij Experience in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling mét Sinterklaas naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest is een muzikale voorstelling geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, grappig en zit vol interactie. De voorstelling van Fien en Teun is te zien op zondag 28 november in Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk, aanvang 11.00 uur.

Nieuws

Meest gelezen

menu