Steenwijk Vestingstad reikt prijzen moederdagactie uit; vrijdag 27 mei voorjaarsbraderie

Prijsuitreiking Moederdagactie Steenwijk Vestingstad.

Prijsuitreiking Moederdagactie Steenwijk Vestingstad. Steenwijk Vestingstad

Steenwijk Vestingstad heeft zaterdag 7 mei, de dag voor Moederdag, de jaarlijkse moederdagactie gehouden. Naast gezellige muziek in de stad konden bezoekers, tijdens Moederdag Shopping, kans maken op waardebonnen te besteden bij winkeliers in de binnenstad. De bussen waar de kassabon in kon worden gedeponeerd, waren goed gevuld en de prijswinnaars zijn ondertussen getrokken.

Maurice de Jong wint een waardebon van €25,- van Etos Steenwijk, mevrouw A. Voorman mag voor € 25,- uitzoeken bij Sisl Lingerie, de bon van €25,- van de Stallen van Spijkervet gaat naar mevrouw Stephanus, Ineke Lip kan € 25,- besteden bij Hair@Motion en Olga van Pijkeren wint een waardebon van € 25,- om iets moois te kopen bij Juwelier Maas.

Voorjaarsbraderie vrijdag 27 mei

De eerstvolgende activiteit, georganiseerd door de gezamenlijke ondernemers, staat op vrijdag 27 mei gepland. De dag na Hemelvaartsdag staat de binnenstad van Steenwijk vol met kramen. Verschillende marktkooplieden en de lokale middenstand bieden verrassende koopjes aan. Op de Markt is er volop speelplezier voor de kinderen tijdens Fun for Kids. Er zijn allerlei springkussens om uitgebreid te ravotten.

Kijk voor het actuele programma op www.steenwijkvestingstad.nl