Steenwijk Vestingstad zet moeders in het zonnetje met muziek en winactie tijdens Moederdag Shopping

Iedereen die zijn of haar aankopen voor Moederdag in Steenwijk doet (zoals uit de Stallen van Spijkervet), maakt kans op een mooie cadeaubon.

Iedereen die zijn of haar aankopen voor Moederdag in Steenwijk doet (zoals uit de Stallen van Spijkervet), maakt kans op een mooie cadeaubon. Foto: Gijs Versteeg Fotografie

Het is zaterdag 7 mei extra feestelijk in Steenwijk. Wie zijn of haar moeder wil verrassen, komt samen met haar naar de Vestingstad om zich toe te laten zingen door een muzikaal duo. Speciaal voor alle moeders zorgt het duo SwingOn voor gezellige muziek in de binnenstad. Ze brengen op smaakvolle wijze een ode aan alle mama’s.

Met deze ludieke actie wil Steenwijk Vestingstad alle moeders in Steenwijk en omgeving in het zonnetje zetten tijdens Moederdag Shopping. Nog een goede reden om een lekker luchtje, een leuke snuisterij of hebbedingetje, iets lekkers of moois in Steenwijk te kopen, is de winactie die op zaterdag 7 mei wordt gehouden.

Mooie cadeaubon

Iedereen die zijn of haar aankopen voor Moederdag in Steenwijk doet, maakt kans op een mooie cadeaubon. Juwelier Maas, Kapsalon Hair@Motion, Etos Steenwijk, Sisl Lingerie en De Stallen van Spijkervet hebben elk een cadeaubon van 25,- euro beschikbaar gesteld. De bussen om de kassabon in te deponeren staan bij deze winkels (behalve bij de kapsalon).

De trekking is in de week van 9 mei en de winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Meer informatie is te vinden op www.steenwijkvestingstad.nl