Steenwijk is blij dat Albert Heijn Van Etten weer open is

De drie generaties Van Etten, Teun, Martin en Sophie verrichten, samen met hun hele team, dinsdagmorgen de openingshandeling. Foto: Foto Sieb van der Laan

Klokslag 11.00 uur vanochtend ging de nieuwe winkel van Albert Heijn Van Etten aan het Schar open. Onder grote belangstelling verrichtten de drie generaties Van Etten, Teun, Martin en Sophie, de officiële openingshandeling. Na het aftellen werden de scharen in de linten gezet en daalde een spectaculaire regen van blauwe slingers op de aanwezigen neer. De winkel was open!

Al ruim voor 11.00 uur hadden zich al tientallen mensen verzameld voor de winkeldeuren van Albert Heijn van Etten, maar ze moesten nog even geduld hebben. „De koelkast is leeg, blij dat de winkel weer open is,” klonk het. En uiteraard was iedereen benieuwd hoe hun nieuwe Albert Heijn Van Etten er nu uitziet.


Na de officiële openingshandeling, waarbij het hele team aanwezig was, kon iedereen op zijn gemak de prachtige, grote winkel bekijken en lekker boodschappen doen. Want het is inderdaad een fantastische winkel geworden, nieuw, ruim opgezet, duurzaam en voorzien van alle gemakken. Aan alles was gedacht: bij de entree werden plattegronden uitgereikt en was er informatie over de acties, er werd een lekker warm kopje koffie geserveerd en voor iedereen was er bij het weggaan een leuke attentie. Bloemen, cadeaus en felicitaties voor de familie Van Etten, die een zeer drukke week achter de rug had. „Blij dat we open zijn,” verzuchtten Teun, Martin en Lisa die druk waren met alle felicitaties in ontvangst nemen. Sophie huppelde na haar belangrijke taak vrolijk in de winkel rond en de jongste telg, de 4 maanden oude Daan, had een veilig onderkomen gevonden in oma’s jas. In de winkel was het een drukte van belang. Het was wel duidelijk dat de Steenwijkers blij zijn dat hun supermarkt weer open is.


Rad van Fortuin

Speciaal ter gelegenheid van de opening heeft Albert Heijn Van Etten een actie waarmee mooie prijzen te winnen vallen. Tot en met 19 februari mogen klanten bij besteding van elke twintig euro draaien aan het digitale Rad van Fortuin. „We geven 2.500 prijzen weg en een hoofdprijs. Wie die wint, mag bij ons een jaar lang elke week boodschappen ter waarde van vijftig euro doen”, aldus Martin van Etten.

Albert Heijn Van Etten aan het Schar 3 in Steenwijk is open op maandag tot en met zaterdag van 7.00 tot 22.00 uur en zondag van 9.00 tot 20.00 uur. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenheid en parkeren is gratis.

Nieuws

menu