Steenwijker Boys presenteert nieuwe reserveshirts

Tim Grasmeijer (links) en Jan Strijker ondertekenen de sponsorcontracten voor de nieuwe, grijze voetbalshirts. Foto: Steenwijker Boys

Zondagclub Steenwijker Boys heeft onlangs met trots het nieuwe reserveshirt gepresenteerd. Deze zijn gesponsord door Bestaria Steenwijk (Lisa Huisman en Tim Grasmeijer), Praxis Steenwijk (Jan en Jesper Strijker) en hoofdsponsor Plastirec. Alle sponsors hebben een actief verleden bij de geelzwarte voetbalclub.

Bestaria Steenwijk, gevestigd aan het Schar 1a, is bij de Steenwijker bevolking (en ver daarbuiten) vooral bekend om zijn Steenwieker gehaktbal en om de kwaliteitsproducten. Lisa Huisman en Tim Grasmeijer zijn niet meer weg te denken als eigenaar van deze moderne snackbar op de Oostermeenthe. Daarbij zijn beiden sinds lange tijd verbonden aan Steenwijker Boys. Lisa Huisman was één van de initiatiefneemsters om het damesvoetbal bij de Boys nieuw leven in te blazen. Haar vriend Tim Grasmeijer was al een vaste gast toen hij nog bij de buurverenging voetbalde. Hij heeft de overstap van geelblauw naar geelzwart gemaakt in 2014 en was vervolgens vele jaren een vaste waarde in de zondagselectie van de Boys. Door zijn drukke werkzaamheden heeft hij enige tijd geleden de beslissing genomen om een stapje terug te doen en is in zondag 4 gaan voetballen. Maar hij had nog één wens en dat was met zijn broertje Robin in hetzelfde elftal te voetballen. Dat doen ze nu in Steenwijker Boys zaterdag 1, dat wordt geleid door hun vader Teun Grasmeijer. Lisa is nu actief bij de Vrouwen 7 tegen 7.

Praxis

Praxis Steenwijk, gevestigd aan de Koematen 2 te Steenwijk, is van vader Jan en zoon Jesper Strijker. Zij beiden hebben met hun indrukwekkende bedrijf roerige tijden achter de rug. Allereerst was daar de overstap van Formido naar de Praxis-formule, vervolgens kregen zij, als zovele bedrijven, te maken met de alom bekende perikelen.

Jesper en Jan zijn beiden geen onbekenden bij de Boys. Jesper is jarenlang een zeer gewaarde selectiespeler geweest en Jan was altijd een zeer trouwe supporter en daarbij de laatste jaren lid van de sponsorcommissie. Door de zakelijke overstap van Formido naar Praxis is er voor beide heren veel veranderd. Zo is hun bouwmarkt elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur; hierdoor is het voor Jesper niet meer te combineren om voor de selectie te gaan, terwijl Jan Strijker het supporteren op een lager pitje moest zetten.

Nieuws

menu