Steenwijkers signeren boeken

Don van der Veen signeert zaterdagavond in Primera Steenwijks Boekhuys. Foto: Aangeleverd

Twee Steenwijkers gaan zaterdag 10 december signeren in Primera Steenwijks Boekhuys: Géwout Esselink en Don van der Veen.

Illustrator Géwout Esselink uit Steenwijk heeft de prachtige tekeningen gemaakt bij het prentenboek Klaas de kat verdwaalt met Kerst . Dit keer heeft hij inspiratie gevonden in het hervormde kerkje van Steenwijkerwold. Het komt meerdere keren terug in het prentenboek, waar veel valt aan te wijzen en te ontdekken tijdens het voorlezen. Het zit vol met details die het verhaal over Klaas de kat ondersteunen. Géwout signeert zaterdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur.

Journalist en columnist Don van der Veen gaf recent zijn allereerste boek uit: ‘Een DONderse kijk op de wereld’ . Zijn boek bevat 58 verhalen en een selectie uit zijn columns. Zo komen we in het boek alles te weten over hoe hij in het journalistenvak beland is, de gemeenschappelijke deler van La Tour Eiffel en de Sint Clemens, de Ketelbinkie van Steenwijk ’34, ‘Stokkie’, de Spartaanse gigant Gerrie en nog veel meer.

Don signeert zaterdagavond tijdens Kerst in Steenwijk in Primera Steenwijks Boekhuys, van 19.00 tot 20.30 uur.

Nieuws

menu