Steun samen met PLUS ter Schure je favoriete club of vereniging

Willem ter Schure van PLUS Giethoorn steunt lokale clubs en verenigingen.

Willem ter Schure van PLUS Giethoorn steunt lokale clubs en verenigingen. Foto: Sieb van der Laan

„PLUS Giethoorn staat midden in de maatschappij en levert een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is PLUS voor de zevende keer op rij tot Meest Verantwoorde Supermarkt. Wij vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap te ondersteunen,” vindt eigenaar Willem ter Schure. „Na een jaar vol maatregelen en beperkingen creëren we dit najaar een sympathieke spaaractie om het verenigingsleven in de omgeving een steuntje in de rug geven.”

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS ter Schure sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt. Hoe meer sponsorpunten een club of vereniging verzamelt, hoe meer euro’s hun club of vereniging ontvangt. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een activiteit voor de leden.

Voor deze actie wordt €10.000 euro beschikbaar gesteld. De club met de leden die het meest spaart zal het grootste gedeelte van dit geld ontvangen. Er doen 14 clubs mee.


Hoe werkt de actie?

• Looptijd spaaractie: zondag 5 september t/m zaterdag 13 november (week 36 t/m 45).

• De klant ontvangen bij € 10,- een voucher met unieke code.

• De klant wijst actiecode(s) toe aan de club van vereniging van zijn keuze op een speciale website.

• Na de actieperiode wordt het totale sponsorbedrag verdeeld over alle verenigingen en verenigingen Zij ontvangen hun deel op de bankrekening van hun club.