Stichting JY viert eerste lustrum met open dag

Het jubileumfeestje is donderdagmiddag 14 oktober.

Het jubileumfeestje is donderdagmiddag 14 oktober.

Stichting JY bestaat vijf jaar en dat wordt met iedereen gevierd op de feestelijke open dag op 14 oktober tussen 14.00 en 18.00 uur aan de Weg van Rollecate 17 in Vollenhove.

„In die vijf jaar hebben we met ons team een prachtige organisatie opgebouwd en vele samenwerkingspartners en betrokkenen aan ons verbonden,” aldus Yvonne Meijer van Stichting JY. „Als persoonlijke zorgaanbieder krijgen we elke dag het vertrouwen om mensen te mogen ondersteunen in hun ontwikkeling en hun weg naar de toekomst. We doen niets liever en zo’n mijlpaal is dan wat ons betreft een feestje waard!”


Feest vieren & plezier maken

Voor JY is er geen betere manier om haar jubileum te vieren dan met alles en iedereen op bekend terrein. Donderdagmiddag 14 oktober wordt een middag vol belevenissen. Tussen 14.00 en 18.00 uur is er van alles te zien, te horen, te proeven en niet te vergeten te DOEN. „Zo prikkelen we de smaakpapillen met een variatie aan heerlijkheden van Pand 17,” vertelt Yvonne Meijer. „Er is zelfs een poffertjeskraam. Voor de kids zijn er creatieve activiteiten en in onze winkel vind je allerlei mooie producten. Waardevol en betekenisvol voor de koper, maar zeker ook voor de makers. Wil je wel eens zien waar alle zorg en ondersteuning van JY wordt geregeld of uitgevoerd? Dan is de speciale tour door de pandjes van JY een aanrader. Natuurlijk ontbreekt de POP UP Truck van JY natuurlijk niet. Iedereen krijgt de kans voor een sneak peak in onze succesvolle winkel op wielen voor iedereen met een kleine beurs.”

Samen omkijken naar de ander

„Zou je JY willen helpen bij één van haar projecten of activiteiten of zou je graag met ons willen samenwerken? Kom langs, dan laten we je weten wat er allemaal kan. Bij JY zijn we ervan overtuigd dat een mooiere wereld start bij jezelf én het omkijken naar een ander. Samen een boodschap doen, een glimlach of een praatje,” besluit Yvonne. „We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Hulp zit ‘em vaak in de kleine dingen. Dus kom een kijkje nemen op 14 oktober.”