Stimuleringsfonds Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land sponsort Bolwerktuin

Marry Gorte (rechts op de foto) van het Stimuleringsfonds biedt de cheque aan Nel Vermeulen van de werkgroep aan. Eigen foto

De werkgroep Bolkwerktuin in de wijk Woldmeenthe in Steenwijk heeft een cheque van € 1000,- in ontvangst genomen van van het Stimuleringsfonds Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land.

„Heb je een mooi idee om jouw buurt te verbinden? Wil je een gezellige ontmoetingsplek maken of misschien wel een club oprichten? Het Stimuleringsfonds van onze Ledenvereniging kan je daar financieel bij helpen. Als lid kun jij met jouw maatschappelijke project in aanmerking komen voor een bijdrage uit dit fonds”, zo stond er te lezen in het ledenblad LEEFtijd van september 2020.

En ja! De aanvraag voor het project De Bolwerktuin werd als zeer positief door de commissie beoordeeld. Daarom was er afgelopen week weer een bijzonder heuglijk moment in de Bolwerktuin. Terwijl aan beide picknicktafels omwonenden druk bezig waren met het vullen van zo’n 300 stekpotjes met grond en zonnebloemzaden als start voor het zonnebloemproject, kwam mevrouw Marry Gorte (rechts op de foto) van dit Stimuleringsfonds een cheque aanbieden van € 1000,- . Namens de Werkgroep Bolwerktuin mocht mevrouw Nel Vermeulen de cheque in ontvangst nemen.

Nieuws

menu