Succesvol Elisance tijdens Noord Nederlands Kampioenschap Streetdance

Drie teams van Dansschool Elisance uit Steenwijk die met succes deelnamen aan het NNKS in Leek. Foto: Aangeleverd

Dansschool Elisance uit Steenwijk heeft dit weekend de 1e prijs gewonnen tijdens het Noord Nederlands Kampioenschap Streetdance (NNKS). De dansschool van Elisa Muis deed met vijf teams mee, en het team Endless behaalde niet alleen de eerste plaats, het maakte ook promotie naar het hoogste niveau in de categorie 16-18 jaar.

Elisa Muis is ontzettend trots op haar dansgroepen. „ We hebben zelfs 3 prijzen behaald en een promotie naar het hoogste niveau binnen het NNKS. Niet alleen het team Endless met de eerste plaats en promotie. Ons team Infiniti werd 2e in de categorie selectie 19+ en United behaalde de 3e prijs in de categorie selectie 16-18 jaar. Het team Limitless werd 6e in de categorie 11-12 jaar recreatie en daar deden 13 teams mee. Ons team Unbreakable deed mee in de categorie 13-15 jaar en werd 9 e van de 14. Kortom een knaller van een weekend voor Elisance”, zegt zij enthousiast.

Hard werken

De teams hebben tweeëneenhalf jaar moeten wachten voordat het NNKS eindelijk kon doorgaan, maar zaterdag was het dan eindelijk zover. „Na veel van afzeggingen en verplaatsingen van de danswedstrijden, ging het dan nu eindelijk wél door. De wedstrijd werd live gehouden, een moment waar we lang op hebben gewacht. Een Noord Nederlandse kampioenschap danswedstrijd met verschillende leeftijdscategorieën & dansstijlen,” vertelt Elise Muis van Elisance. „Vooraf hard werken, bikkelen, grenzen verleggen en de uitdaging aangaan om te laten zien wat we waard zijn en strijden voor een podiumplek. We hadden veel om te overwinnen op 5 februari. Twee dames die 26 weken zwanger zijn, twee dames met ernstige knieblessures, een jongen met een gekneusde enkel en voor de kids was het de allereerste keer dat ze meededen aan een live danswedstrijd. Het niveau lag ontzettend hoog en dat maakt de prestatie nog beter. Er komt dit seizoen nog één wedstrijd aan die we uiteraard met veel enthousiasme zullen aangaan”, zegt Eilsa Muis. „Duimt u met ons mee?”

Nieuws

menu