Succesvolle speelmiddag in de wadi van Kornputkwartier

Zeskamp met bubblevoetbal, stoepranden, vliegend tapijt, funslangen, KUBB, ring gooien. Er was van alles te doen. Foto: Sociaal Werk De Kop

De laatste schoolvakantieweek werd door de werkgroep wadi van het Kornputkwartier in samenwerking met Buurtwerk Sport van Sociaal Werk De Kop een speelmiddag vorige week woensdag in de wadi gehouden.

Een flauw zonnetje, ruim 60 kinderen, heel veel ouders en een hoop plezier en vertier. Zeskamp met bubblevoetbal, stoepranden, vliegend tapijt, funslangen, KUBB, ring gooien en noem maar op. Buurtwerker Sport Sandra Lampe: „Het was geweldig om zoveel kinderen hier te zien spelen samen, de middag vloog om!” Naast de hulp van 3 vrijwilligers en 2 buurtwerkers hielpen ouders een handje mee. Zo werd er ranja geregeld en ook bij de spellen was er spontaan assistentie om alles goed te laten verlopen.

De wijk Kornputkwartier is een jonge wijk, waar nog steeds gebouwd wordt. Sandra Lampe: „Een middag als deze draagt bij aan nieuwe contacten onderling, meest gehoorde kreet was „Woon jij hier ook?” Dus we kijken in alle opzichten terug op een geslaagde middag!”

Nieuws

menu