Taart deze week voor Marianne

Marianne werd op haar allerlaatste werkdag als verslaggeefster afgelopen vrijdag thuis verrast met de taart. Foto: Sieb van der Laan

De Taart van de Week, beschikbaar gesteld door Bakkerij Strampel aan de Oosterstraat 28, Dorpsstraat 29 in Vledder en het Piet Soerplein 3 in Havelte, gaat deze week naar Marianne Weegenaar.

Na bijna 35 jaar als verslaggeefster te hebben gewerkt, waaronder voor deze krant (de voormalige Steenwijkerland Expres), heeft Marianne de krantenwereld vaarwel gezegd en gaat ze aan de slag als communicatieadviseur bij de gemeente Steenwijkerland.

Zoals ze in haar column van afgelopen vrijdag schrijft heeft ze er zin in: „Deze kans om nog eens helemaal opnieuw bij een andere organisatie te beginnen, kon ik niet laten lopen.” Natuurlijk begrijpen we dat volledig. De Taart van de Week kwam afgelopen vrijdag als een volslagen verrassing voor haar, maar is haar van harte gegund. Want het werk als verslaggever houdt niet op tussen 9 en 5 uur en ook Marianne heeft er ontiegelijk veel vrije uurtjes in zitten. Altijd alert op nieuws, ook voor haar collega’s, en altijd heel betrokken bij onze lezers. En ook zeker niet te beroerd om op haar vrije dagen en in haar vrije weekenden de laptop maar weer eens open te klappen, want er gebeurt bijna altijd wel wat, ook in Steenwijkerland. Na haar vakantie keert ze dus niet terug bij ons op de redactie. We zullen haar missen. Maar gelukkig blijft ze dichtbij in het gemeentehuis.

Nieuws

menu