Taart van de Week voor Fleur

Fleur (met taart) en haar collega’s Stefan, Wouter en Jacqueline werden verrast met de Taart van de Week.

Fleur (met taart) en haar collega’s Stefan, Wouter en Jacqueline werden verrast met de Taart van de Week. Foto: Sieb van der Laan

De Taart van de Week, beschikbaar gesteld door Bakkerij Strampel aan de Oosterstraat 28, Dorpsstraat 29 in Vledder en het Piet Soerplein 3 in Havelte, gaat deze week naar Fleur van de BosKids.

„Hierbij wil ik Fleur van BosKids en haar collega’s opgeven voor Taart van de Week,” motiveert Roos Bras van Tuk’s T-huis haar voordracht. „Op 31 mei bestaat BosKids 5 jaar. De BosKids is een groep van de naschoolse opvang van de kinderopvang Het Woldkasteel te Tuk. Drie keer per week gaat Fleur met haar groepen het bos in en geeft de kinderen educatie over duurzaamheid en biodiversiteit op de Woldberg. De liefde voor de natuur, de rust van de natuur krijgen deze kinderen wekelijks mee. Fleur heeft deze groepen opgezet vanuit haar achtergrond als Diermanager gespecialiseerd in Wild Life. Zij doet er toe.”

Ter gelegenheid van dit eerste lustrum namen Fleur en haar collega’s Stefan, Wouter en Jacqueline op maandagmiddag 30 mei blij verrast de Taart van de Week in ontvangst. Margriet Leentjes van het Woldkasteel was ingeseind en zij zorgde ervoor dat de taart bij hen terecht kwam.