Taart van de Week voor Generaal vd Bosch

Ilse Bos overhandigde de Taart voor het team van de Generaal vd Boschschool.

Ilse Bos overhandigde de Taart voor het team van de Generaal vd Boschschool. Foto Sieb van der Laan

De Taart van de Week, beschikbaar gesteld door Bakkerij Strampel aan de Oosterstraat 28, Dorpsstraat 29 in Vledder en het Piet Soerplein 3 in Havelte, gaat deze keer naar het team van de Generaal vd Boschschool.

„Graag wil ik de leraren van de Generaal v/d Boschschool in Willemsoord de Taart van de Week aanbieden,” schreef Ilse Bos uit Willemsoord zondagavond 26 maart naar de redactie. „Vandaag zijn deze fanatieke leraren op hun vrije zondag met de groepen 5, 6, 7en 8 naar de Friese kampioenschappen schoolschaatsen in Leeuwarden geweest, waar onze school derde is geworden! Carola van groep 5 en 6 en André van groep 7 en 8 hadden dit bedacht en binnen een paar weken was het geregeld met vervoer, een bus en patat eten aan het eind. Ook de overige leerkrachten waren er nauw bij de voorbereidingen en uitvoering betrokken. Iedereen ging als fanatiek supporter en begeleiding in de schoolbus mee. De begeleiding was fantastisch en dit team verdient echt een dikke pluim! Als ouders zijn wij trots op onze leraren!”

En zo kwam het dat het team tijdens een teambijeenkomst op dinsdagmiddag 4 april de taart kreeg overhandigd uit handen van Ilse Bos, namens alle ouders. Een leuke verrassing.