Taart van de Week voor Immanuël

De vrijwilligsters Hanneke Boonstra, Tineke Boonstra, Ineke Boonstra, Dicky Kruithof, Ank Boot, Marry Piest en Adrie Janne Westerneng zoeken versterking.

De vrijwilligsters Hanneke Boonstra, Tineke Boonstra, Ineke Boonstra, Dicky Kruithof, Ank Boot, Marry Piest en Adrie Janne Westerneng zoeken versterking. Foto: Sieb van der Laan

De Taart van de Week, beschikbaar gesteld door De Bakker Steenstra aan de Markt 48 en het Steenwijkerdiep 29 te Steenwijk, gaat deze week naar de vrijwilligers van de Evangelische winkel Immanuël.

„De nieuwe week beginnen met taart: een aanrader!” straalt Adrie Janne Westerneng van de Evangelische winkel Immanuël aan de Kerkstraat. „Uiteindelijk hebben we het voor elkaar gekregen om alle vrijwilligers op deze dag bij elkaar te krijgen. Stralend weer, de geur van verse koffie en nog even wachten op de taart en de fotograaf. Keurig op tijd is alles geregeld. Reuze gezellig om elkaar op deze manier te kunnen spreken. De dagelijkse praktijk is immers dat we om beurten aanwezig zijn. In een tel was de foto een feit en het volgende moment keken we in een lege taartdoos!”

„Het krantenartikel over onze winkel Immanuël heeft al snel resultaat opgeleverd. In de herfst gaat Liesbeth Wiersma ons team met veel enthousiasme versterken. We heten haar van harte welkom. Het zou fijn zijn als er nog meer mensen op onze oproep voor versterking van ons vrijwilligersteam willen reageren, zodat we meer ruimte krijgen om het rooster samen te stellen. Mannen zijn ook van harte welkom. Met een christelijke overtuiging, klantvriendelijk en verkoopgericht als uitgangspunt. Onze openingstijden zijn: woensdag-,donderdag- en vrijdagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en het telefoonnummer is 0521 511580.”