Taart van de Week voor de oud papier inzamelaars

Meine Buitenhuis en Henk Winter nemen de taart in ontvangst. Menno Mollema en Rianne Strijker ontbreken op de foto. Foto Sieb van der Laan

De Taart van de Week, beschikbaar gesteld door Bakkerij Strampel aan de Oosterstraat 28, Dorpsstraat 29 in Vledder en het Piet Soerplein 3 in Havelte, gaat deze keer naar de vrijwilligers van de oud papier inzameling bij Vv d’Olde Veste.

Ter hoogte van het clubgebouw van de blauwgelen aan de Parallelweg staan de containers, waar iedereen zijn of haar oud papier in kan deponeren. Sinds kort zijn het drie in plaats van twee containers. Daarnaast hebben de containers een vaste plek gekregen op het parkeerterrein. Verder zijn de openingstijden om het oude papier te brengen verruimd: ook op zondag kan er nu oud papier gebracht worden tussen 10.00 en 17.00 uur. Op de overige dagen, van maandag tot en met zaterdag, zijn de containers geopend tussen 8.30 en 19.00 uur.

De ‘oud papier’ vrijwilligers van Vv d’Olde Veste, Meine Buitenhuis, Henk Winter, Menno Mollema en Rianne Strijker zorgen beurtelings voor dat de deuren van de containers geopend zijn en ook zorgen zij er voor dat het netjes blijft in en rond de containers en stapelen zij het papier op, zodat er meer papier in een container past. Als de containers vol zijn, worden de papiercontainers afgevoerd door de Rova.

Nieuws

menu