Taart van de Week voor kanjerkettingactie Rutger

Rutgers moeder en broertje geven de taart aan Remco en Marleen. Foto: Sieb van der Laan

De Taart van de Week, beschikbaar gesteld door De Bakker Steenstra aan de Markt 48 en het Steenwijkerdiep 29 te Steenwijk gaat deze week naar de trainers Remco Mulder en Marleen Postma van Atletiek Vereniging Start ‘78, die op 12 december een sponsorloop hebben georganiseerd voor hun pupil Rutger Koolma.

De tienjarige Rutger heeft leukemie. Hij wil graag een nieuwe KanjerKraal ontwikkelen om hemzelf en vooral andere kinderen in dezelfde situatie een hart onder de riem te steken. „Ik hoop dat door deze actie het misschien mogelijk is om een KanjerKraal te ontwikkelen met de betekenis: naar huis gaan (na ziekenhuisopname). Er is al een opname, zelfs een spoedopname KanjerKraal, maar nog geen KanjerKraal die de betekenis heeft: naar huis gaan (na ziekenhuisopname). Om hem te helpen organiseerde AV Start ‘78 de sponsorloop, waarmee door 25 deelnemers 750 euro werd opgehaald. En er kan nog meer bij want de actie van Rutger loopt nog steeds. Nog tot en met 31 december kunnen statiegeldbonnetjes worden geleverd door Albert Heijn van Etten aan het Schar. Daarnaast zijn donaties welkom op https://www.kanjerketting.nl/acties/geld-inzamelen-voor-ontwikkeling-van-nieuwe-kanjerkraal

Hier is ook meer te vinden over de actie. Daarnaast is er een door Start 78 een Instagram-account gemaakt, waarop leuke momenten gedeeld worden. Rutgers moeder Anne en zijn broertje Jasper overhandigden vorige week de taart aan Remco en Marleen.

Nieuws

menu