Takko Fashion bestaat 40 jaar

Het team organiseert een feestelijk VIP Event op woensdag 5 oktober.

Het team organiseert een feestelijk VIP Event op woensdag 5 oktober. Foto Team Takko Fashion Steenwijk

Takko Fashion bestaat 40 jaar! „Daarvan mogen wij al 20 jaar klanten ontvangen in onze winkels in Nederland,” vertelt Anneke Duurken van Takko Fashion Steenwijk. „En dat is, zeker in deze tijd, al reden genoeg voor een feestje!” Het team van Takko Fashion Steenwijk organiseert daarom een speciale avond, het VIP Event, op woensdag 5 oktober.

„Na een periode van onzekerheid en gesloten deuren tijdens corona zijn we er ons nog bewuster van geworden dat dit niet van zelfsprekend is. Dat wij als Takko Fashion al 40 jaar mogen bestaan hebben we natuurlijk vooral te danken aan onze klanten. Wij, als team van Steenwijk kregen veel steun van onze klanten tijdens corona. Denk bijvoorbeeld aan mensen die chocolade langs brachten, een taart toen we weer open mochten en heel veel lieve woorden en steunbetuigingen. Wij zijn blij dat u ons elke keer weer weet te vinden,” zegt Anneke.

„Om te vieren dat we 40 jaar bestaan én om al onze klanten te bedanken organiseren we daarom een VIP Event op woensdagavond 5 oktober van 17.00 tot 20.00 uur. Deze avond hebben we 20% korting op alles in de winkel, onze nieuwe folder die deze dag ook start. Verder kunnen onze bezoekers die voor minimaal 25 euro een aankoop doen, die avond gratis op de foto. En voordat de foto gemaakt wordt, kan hij of zij nog gratis opgemaakt worden door een professionele visagist en haarstylist, die in de winkel aanwezig zijn. De leukste 3 foto’s winnen een Takko Fashion kadokaart. Ook zal onze buurvrouw van Purple People deze avond aanwezig zijn met een fantastische sieradenlijn. Tot slot hebben we voor de eerst 50 klanten een leuke goodiebag klaar liggen. Deze is gevuld met onder meer kortingsbonnen en leuke aanbiedingen van ons en onze enthousiaste collega-ondernemers uit Steenwijk. En in één van deze goodiebags zit een leuke prijs: een gratis fotoshoot!”

Voor de kinderen liggen er nu al kleurplaten in de winkel. „Kleur deze op je allerbest in, schrijf je naam, leeftijd, telefoonnummer erop en lever deze voor maandag 3 oktober weer bij ons in want: hiervan zullen de twee mooiste kleurplaten in de prijzen vallen.”

Het team van Takko Fashion Steenwijk nodigt dan ook iedereen uit voor het VIP Event in de winkel aan de Oosterstraat 82 op woensdagavond 5 oktober van 17.00 tot 20.00 uur. Uiteraard staan een drankje met lekker hapje klaar.