Tanja Schra is de derde prijswinnares van de Sint- en Kerstactie van Steenwijk Vestingstad

Bert Geertsma van Huisman Beddenspecialist overhandigt de prijs aan Tanja Schra-Bruigom. Foto Steenwijk Vestingstad

De prijswinnares van de derde week van de kassabonnenactie van Steenwijk Vestingstad zijn bekend. Een verheugde Tanja Schra-Bruigom uit Giethoorn nam zaterdagmiddag haar prijs in ontvangst bij Beddenspecialist Huisman. Tanja is de derde weekprijswinnaar van de Sint- en Kerstactie van Steenwijk Vestingstad.

De prijs, een waardebon van 250 euro te besteden bij Beddenspecialist Huisman, werd uitgereikt door Bert Geertsma van Beddenspecialist Huisman aan de Gasthuisstraat en Bloemisterij Gaal zorgde voor een feestelijk bloemetje. De overige dagprijswinnaars worden bekend gemaakt in de Opregte Steenwijker Courant van maandag 5 december en in de Steenwijker huis-aan-huis krant van dinsdag 6 december.

De Sint- en Kerstactie loopt nog tot 24 december. Iedereen kan zijn of haar kassabon, voorzien van naam en telefoonnummer, deponeren in de daarvoor bestemde bussen in het centrum: bij Zijlstra Schoenen in de Oosterstraat, bij De Jong Optiek aan de Markt, bij Bloemisterij Gaal in de Gasthuisstraat, bij Elja Mode in de Woldpromenade, bij Jumbo Bert Vis aan het Diep en bij Albert Heijn van Etten aan het Schar in de wijk Oostermeenthe.

Dagelijks wordt een trekking verricht van waardebonnen van 25, 50 en 100 euro en wekelijks wordt er een waardebon van 250 euro verloot. Alle ingeleverde kassabonnen dingen ook mee voor de superhoofdprijzen: een waardebon van 500 euro, te besteden bij Kruider Woninginrichting en de extra prijs: 2 tickets voor een concert van de band Coldplay, aangeboden door Primera Steenwijks Boekhuys.

Nieuws

menu