Tapas2000 trekt weer volle zalen

Vele vragen werden gesteld. Het antwoord op deze vraag: Earth and Fire.

Vele vragen werden gesteld. Het antwoord op deze vraag: Earth and Fire. Foto: Aangeleverd

Wie is de hoogste nieuwe binnenkomer? Welke artiest zie je op deze foto? Noem de titel en artiest van het volgende intro. Wie hoor je een solo op gitaar spelen?

Een paar vragen tijdens de Tapas 2000 café in De Meenthe, die veel belangstellenden trok. Met een kleine 200 deelnemers waren de beide avonden (donderdag en vrijdag) volledig uitverkocht, de middag op een paar plekken na ook. „Na twee edities via een livestream was deze show in een vol Vestzaktheater toch wel extra gaaf”, zegt mede-organisator en presentator Joey Teekamp.

Tussen de vragenrondes door werden de deelnemers getrakteerd op lekkere hapjes, verzorgd door de koks van De Meenthe en Het Pakhys. „Een mooie samenwerking tussen De Meenthe en Het Pakhuys, die we met veel plezier al zes jaar hebben. En niet te vergeten de kringloopwinkel Steenwijk, die de zaal had aangekleed in vintage-stijl, waarvoor we veel complimenten kregen”, vervolgt Joey Teekamp.

Er was zelfs een deelnemer, die weer zitting kon nemen in zijn stoel, die hij eerder bij de kringloopwinkel had ingeleverd!