Tennissers van LTC Steenwijk knokken voor de clubtitels

Het tennispark aan de J.H.W. Pasmanweg in Tuk. Foto: Wilbert Bijzitter

Bij LTC Steenwijk staat de hele week in het teken van de clubkampioenschappen met de finales zondag rond het middaguur. Er wordt gestreden bij zowel junioren als volwassenen op het complex aan de J.H.W Pasmanweg in Tuk.

Dit weekend wordt er zowel op vrijdag als zaterdag en ook zondag getennist. Het toernooi staat open voor alle volwassenen en jeugd van de club. Zowel beginners als gevorderden. Want iedereen wordt ingedeeld op zijn of haar eigen niveau. De junioren ‘Rood’ en ‘Oranje’ spelen alleen enkelpartijen. De junioren Groen, Geel en de volwassenen kunnen kiezen uit enkel, dubbel en mix.

Na het spelen van de finales in de ochtenduren is de prijsuitreiking zondag omstreeks 13.30 uur voorzien, en is duidelijk wie dit jaar met de eer van de club mogen strijken. Junioren mogen vanaf zestien jaar ook meedoen met de senioren. De organisatie van het toernooi is in handen van de jeugdcommissie en toernooicommissie.

De najaarscompetitie voor LTC Steenwijk begint op 11 september en bestaat uit vijf speeldata. Er zijn maar liefst tien volwassenen teams en een record aantal van negen jeugdteams die meedoen.

Nieuws

menu