The Sister Brothers en Mulado in Filmhuis Steenwijk

Scene uit Bulado. Foto: GreggTelussa

Komende week staan er 2 films op het programma in het Filmhuis in Steenwijk (Dyka Vestzakzaal van Rabo Theater De Meenthe).

The Sisters Brothers

Donderdag 21 oktober om 20.15 uur is de filmvertoning ‘The Sister Brothers’. De hoofdpersonen in deze zwarte en komische western zijn de gebroeders Sisters. Zij moeten de vindingrijke, sympathieke goudzoeker Hermann Kermit Warm uit de weg ruimen. Warm laat zich echter maar moeilijk vangen en daarmee begint een gevaarlijke, onvoorspelbare tocht naar de andere kant van het land.

Bulado
Dinsdag 26 oktober om 20.15 uur is de filmvertoning ‘Bulado’. De elfjarige Kenza (Tiara Richards) woont samen met haar vader Ouira (Everon Jackson Hooi) en opa Weljo (Felix de Rooy) op een autosloperij in de binnenlanden van Curaçao. De twee mannen zijn elkaars tegenpolen: Ouira is een kordate, rationele politieagent, terwijl Weljo zich identificeert met de oorspronkelijke bewoners en de spiritualiteit van het eiland. Wanneer de relatie tussen Ouira en Weljo steeds verder op de spits gedreven wordt, zoekt de eigenzinnige Kenza vastberaden naar haar eigen weg tussen de twee uitersten


Ook te zien in Filmhuis Steenwijk
Dinsdag 2 november The Wild Goose Lake. Dinsdag 9 november Offside. Dinsdag 16 november Proxima. Dinsdag 23 november Jojo Rabbit. Dinsdag 30 november Police.

Meer informatie, reserveren voor deze en de komende films of voorstellingen via www.demeenthe.nl/filmhuis-steenwijk of bel (0521) 514 004.

Nieuws

menu