Theater zonder BlaBla brengt Kerstverhaal van Meneer Kampen naar De Meenthe

Martin Forget speelt Meneer van Kampen.

Martin Forget speelt Meneer van Kampen.

Zondagmorgen 19 december speelt Martin Forget een bewerking van het beroemde Dickens kerstverhaal voor de jeugd in Rabo Theater De Meenthe. De kerstkindervoorstelling ‘het Kerstverhaal van Meneer van Kampen’ begint om 11.00 uur.

Dit verhaal gaat over een man in een heel mooi huis, zijn naam is Jan Kampen. Meneer Kampen is heel rijk. Hij is de rijkste man van het land. Hij heeft al heel veel geld, maar hij wil nog meer geld hebben. Meneer Kampen is alleen…. Hij heeft geen vrouw, geen kinderen, geen vrienden… Meneer Kampen telt zijn geld drie keer per dag.

Het is vandaag 24 december, kerstavond. Morgen is iedereen vrij want dan is het kerst.. Iedereen gaat dan samen feest vieren en samen delen. In ieder huis staat een prachtig versierde kerstboom en er branden overal lichtjes. Onder de boom liggen mooi verpakte cadeautjes en in de oven staat een heerlijke kalkoen…. Iedereen gaat samen feest vieren en samen delen, behalve Jan Kampen.
Vanavond brengen drie geesten een bezoek aan meneer Kampen die 1 voor 1 aan meneer Kampen laten zien wat was, wat is en hoe zijn leven wordt als hij niet verandert.

Deze voorstelling is een bewerking van het verhaal ‘Christmas Carol’ van Charles Dickens.