Themabijeenkomst Mindfulness bij autisme

Rikkie Postema met een proefdruk van haar nieuwste boek 'Verhelderend Inzicht'. Foto: René Wiegmink

De NVA (Nederlandse Vereniging voor Autisme) Steenwijkerland organiseert dinsdagavond 6 september in de bibliotheek Steenwijk een themabijeenkomst, met als thema: Mindfulness bij autisme. Spreekster is Rikkie Postema van Adisat.

De themabijeenkomst is op de eerste verdieping van de bibliotheek van 19.30 uur tot 21.30 uur. Vanaf 19.00 uur is de zaal geopend. De kosten bedragen 3 euro voor NVA- en bibliotheekleden. Niet-leden betalen 4 euro en dat is inclusief koffie/thee. Aanmelden voor de themabijeenkomst wordt zeer op prijs gesteld in verband met een beperkt aantal plaatsen en kan via: nva.steenwijkerland@gmail.com of via whatsapp: 06-24129063.

Naast themabijeenkomsten zijn er maandelijks twee inloopmomenten in de bibliotheek Steenwijk op de tweede maandag van 11.30 tot 14.30 uur en de vierde donderdag van 14.00 tot 17.00 uur. Het inloopmoment kan zonder afspraak en gratis bezocht worden voor informatie over autisme en/of een gesprek/luisterend oor. Het adres van de bibliotheek Steenwijk is: Meppelerweg 47A, 8331 CS Steenwijk.

Nieuws

menu