Toch muziekfeest tijdens Nacht van Steenwijk met Freddy Moreira voor maximaal 750 bezoekers

Headliner is dj Freddy Moreira. Foto: Evenses

Rabo Theater De Meenthe en Café De Bieb hebben het voor elkaar gekregen een muziekfestijn voor jongvolwassenen (18+) tijdens de Nacht van Steenwijk op donderdag 26 augustus te organiseren.

„We wilden al lange tijd iets voor deze doelgroep organiseren. Dat kon niet totdat het mogelijk is geworden een eendaags evenement tot maximaal 750 personen te organiseren. Het Biebplein was geen optie, omdat die te weinig ruimte biedt”, vertelt Chris Oost van Café De Bieb.

Hij nam contact op met Meenthe-directeur Han Evers, die al vaker had geroepen dat er iets voor de jongvolwassenen moest komen. „Het parkeerterrein voor De Meenthe biedt voldoende ruimte en afgelopen dinsdag kregen we de vergunning, dus groen licht.”

De huisdj’s van Café De Bieb gaan draaien en headiner is dj Freddy Moreira. De bekende dj speelt voornamelijk een mix van electric house, Caribbean en Urban Sound.

Toegang

Hoe zit het met de toegang? Er zijn 3 manieren voor een coronatoegangsbewijs:

  1. Vaccinatiebewijs: volledig vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd.
  2. Herstelbewijs: bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona
  3. Testbewijs: een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het event.

Je maakt hiermee jouw persoonlijke QR-code aan in de CoronaCheck app. Deze moet worden getoond samen met een identiteitsbewijs en de toegangskaart.

Kaarten kunnen vanaf vandaag besteld worden via www.demeenthe.nl . Het muziekfeest begint om 20.00 uur en duurt tot 24.00 uur (later is niet toegestaan).

Prijzenfestival

In de binnenstad is donderdagavond vanaf 18.00 uur een aangepaste Nacht van Steenwijk. Er is livemuziek en entertainment, de winkels hebben een grote uitverkoop en zijn tot 22.00 uur geopend. Daarnaast zijn er vele prijzen te winnen.

Nieuws

menu