Topartiesten Rondé en Maan te zien in Tolhekke

De formatie Rondé komt donderdag naar 't Tolhekke. Foto: Kim de Hoop

De komende week te zien in Openluchttheater Tolhekke: Rondé en Maan.

Rondé

Het concert van Rondé is te zien op donderdag 14 juli, aanvang 20.00 uur.

De vierkoppige Nederlandse indiepopband Rondé brak in 2014 met hun eerste single Run meteen door. Het bleek het startschot van een aaneenschakeling van hoogtepunten voor de band. Inmiddels zijn we zeven jaar, meerdere hits en optredens op prestigieuze festivals als Lowlands, Concert at SEA en Appelpop verder en is de band is niet meer weg te denken van de vaderlandse podia en radio. In augustus 2021 liet het viertal weer van zich horen met de nieuwe single ‘Hard To Say Goodbye’. Deze nieuwe single blijkt de grootste hit van de band tot nu toe. Ook opvolger ‘Love Myself’ welke in het voorjaar van 2022 verscheen blijkt wederom een hit: miljoenen streams, #5 in de Top 40 en op repeat bij alle radiostations van Nederland. We kunnen gerust stellen dat Rondé weer volle bak meedraait in de top van de Nederlandse popmuziek – en hoe. In 2022 zal de band veelvuldig te zien zijn op Nederlandse podia en festivals met hun welbekende energieke liveshows. Rondé is Rikki Borgelt, Armel Paap, Sharon Zarr & Cas Oomen.


Maan

Het concert van Maan is te zien op vrijdag 15 juli, aanvang 20.00 uur.

Als één artiest in de afgelopen jaren enorm is gegroeid, is het Maan. Inmiddels 5 jaar nadat ze The Voice of Holland won, heeft de zangeres een carrière opgebouwd die bol staat van de gouden en platina successen. Maan heeft bijzonder succesvolle jaren achter de rug met vele hoogtepunten als Noorderslag, Pinkpop, en meerdere uitverkochte tours. Daarbij scoorde ze vele his, zowel solo als met andere artiesten, zoals Ronnie Flex, Sevn Alias, Typhoon, Thomas Acda en Paul de Munnik. En uiteraard de nummer 1 hit met Snelle, Blijven Slapen. De veelzijdigheid in haar stem en muzikaliteit zorgt ervoor dat ze zich moeiteloos kan bewegen in verschillende genres zonder zichzelf te verliezen. Met haar recentste hit ‘Leven’ manifesteert ze zich gestaag als een van de grootste jonge artiesten van Nederland. Op 16 december 2022 geeft Maan haar eerste Ziggo Dome concert. Dit is tevens haar grootste show tot nu toe.

Reserveer nu je tickets via www.openluchttheatertolhekke.nl of bel naar 0521 514004 (op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur).


Nieuws

menu