Trouwvideograaf Dominick Verstoep vestigt zich in Steenwijk

Bruidsfotograaf Dominick Verstoep in zijn werkruimte.

Bruidsfotograaf Dominick Verstoep in zijn werkruimte. Foto: Wilbert Bijzitter

Videograaf Dominick Verstoep (30) heeft een eigen mediabedrijf en is gespecialiseerd in het maken van trouwfilms. Sinds juli heeft hij een kantoor aan de Woldpromenade 14.

Op 1 juli heeft Dominick de sleutel gekregen van zijn kantoor. De voormalige tattooshop ondergaat daarna een metamorfose. Het resultaat is een strakke inrichting met als blikvanger de retro stenen wand. Voor Dominick alleen is het pand te groot en daarom is het mogelijk om hier een werkplek te huren. Zelf is Dominick regelmatig onderweg om bruiloftfilms, bedrijfsfilms of dronevideo’s te maken. Dat vak leerde hij op de opleiding Internationale Media & Management in Den Haag, tijdens workshops bij de Rutger Hauer Filmfactory en tijdens stages bij Eyeworks Film & TV Drama en Jerry Bruckheimer Films in Hollywood.

Inmiddels heeft Dominick een indrukwekkend portefeuille opgebouwd. Zo maakte hij video’s voor het ROC van Twente, meerdere bedrijven en landelijke televisie. Daarnaast verzorgt de zelfstandig videograaf video’s voor de rechtspraktijk en makelaars in Nederland en Spanje. Zelfs voor een fractievoorzitter uit de Tweede Kamer produceert hij video’s voor sociale media. De afgelopen acht jaar heeft Dominick zich gespecialiseerd in het maken van bruiloftsfilms. „Het is mijn passie om in te zoomen op het pure en persoonlijke verhaal van jouw bruiloft. Ik ga voor een lach, een traan en een ‘aah-moment’ van de kijker,” omschrijft hij zijn doel.

Als Dominick tijdens het welkomstgesprek een klik ervaart met een aanstaand bruidspaar, maakt hij graag een trouwfilm van de bruiloft. Daarbij filmt hij alle mooie momenten, zoals het aankleden, het ja-woord, het aansnijden van de taart en het feest. Vaak is Dominick tijdens het eten aan het monteren en verrast hij de gasten met een Same Day Edit. Binnen twee weken ontvangt het bruidspaar een teaser en kort daarna de complete trouwfilm.
Meer informatie: www.dominickverstoep.nl .