Tweede Vlooienmarkt in de Meenthe

De Vlooienmarkt in de Meenthe is altijd gezellig.

De Vlooienmarkt in de Meenthe is altijd gezellig. Foto Organisatiebureau Thomas

Na een drukbezochte Vlooienmarkt in februari vindt op zondag 2 april de tweede Vlooienmarkt plaats. Van 10.00 tot 16.00 uur in de Meenthe. Dus kom langs en struin langs de stands met mooie tweedehandsvondsten.

Het is een tijd van schaarste en stijgende prijzen. Een groeiend aantal mensen is zich bewust van de mogelijkheden om producten een tweede kans te geven. Want, waarom zou je artikelen als kleding, speelgoed, huisraad en elektronica weggooien als het nog goed is en werkt! Daarom de jaarlijkse, altijd gezellige Vlooienmarkt in de Meenthe. De standhouders hebben hun huis, zolder, schuur of garage afgestruind voor spullen die ze zelf niet meer gebruiken. Wachtend op de nieuwe liefhebber. Er is ook kleding, vintage en brocante te koop. Allemaal artikelen op zoek naar een tweede toekomst, om de nieuwe eigenaar heel gelukkig mee te maken.

Standhouders die zich nog willen aanmelden: de kosten voor een standplaats van vijf meter zijn 15 euro en voor tien meter 25 euro. Aanmelden kan via www.thomas09.nl. Ga naar de pagina ‘rommelmarkten’.

Entree voor bezoekers is drie euro per persoon. Kinderen tot 10 jaar zijn gratis.