Vakantie vier je in het theater!

Scène uit Kikker is Verliefd.

Scène uit Kikker is Verliefd. Foto Wim Lanser

Komende week te zien in Rabo Theater De Meenthe: 3JS, Motel Westcoast, Bing en Kikker is verliefd.


De voorstelling ’15 jaar’ van 3JS is te zien op vrijdag 28 april, aanvang 20.00 uur. De 3JS zijn 15 jaar en 11 albums verder en alleen maar beter en wijzer geworden. De grote schare fans blijft nog altijd trouw langskomen in de theaters. Deze show wordt een reis langs de afgelopen 15 jaar. De liedjes vertellen de verhalen. Mooie verhalen. Zoals we van hen gewend zijn.

Motel Westcoast

De voorstelling ‘Best of Eagles Westcoast’ van Motel Westcoast is te zien op zaterdag 29 april, aanvang 20.00 uur. Deze voorstelling is uitverkocht. Geïnteresseerden kunnen zich op de wachtlijst plaatsen.

Bing 1+

De kindervoorstelling ‘Bing is jarig’ is te zien op zondag 30 april, aanvang 14.00 & 16.00 uur. In de voorstelling viert Bing zijn verjaardag samen met de kinderen in het theater en al zijn bekende vriendjes Coco, Sula, Pando, Amma en natuurlijk Flop. Het hoogtepunt van de voorstelling is het partijtje van Bing, hier zullen al zijn vriendjes verkleed verschijnen. En de kinderen in het theater mogen ook verkleed naar de voorstelling komen!

Kikker 3+

De kindervoorstelling ‘Kikker is verliefd’ is te zien op dinsdag 2 mei, aanvang 14.00 uur. Kikker voelt zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Maar wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger, of is hij ziek? Samen met zijn bekende vrienden Varkentje, Eend, Rat en Haas doet Kikker er alles aan om antwoord te krijgen op die ene grote vraag: Hoe komt het toch dat Kikker zijn hartje zo klopt?

Nog meer te zien:

Erik van Muiswinkel op 3 mei. Veldhuis en Kemper op 6 mei. Passie voor Bach op 7 mei. De Nedersaksen Live op 9 mei. Previewavond op 11 mei. Kidspop van Monique Smit op 14 mei. Legendary Albums Live – MeatLoaf op 19 mei. The Wieners op 27 mei. Twee Recht Twee Averecht op 31 mei. De wortel van gras op 31 mei. Droom XL op 4 juni. Dai Carter op 7 juni.