Van kapster tot notarieel medewerker: Daniëlle Waldus maakt een bijzondere carrièreswitch en verruilt na 36 jaar het kappersvak voor een baan bij Elan Notarissen

Op haar zeventiende rolde Daniëlle Waldus het kappersvak in, en zaterdag legt ze definitief de kappersschaar neer bij haar werkgever kapsalon Smid aan de Markt in Steenwijk. Daar is ze begonnen en altijd gebleven. Hoe mooi ze het werk ook altijd heeft gevonden, Daniëlle (53) is toe aan een nieuwe uitdaging: 1 februari begint ze als notarieel medewerker bij Elan Notarissen in Steenwijk.

Daniëlle (vooraan) met collega Margreet: zaterdag is ze voor het laatst aan het werk als kapster bij Kapsalon Smid. 1 februari begint voor haar een nieuw avontuur.

Daniëlle (vooraan) met collega Margreet: zaterdag is ze voor het laatst aan het werk als kapster bij Kapsalon Smid. 1 februari begint voor haar een nieuw avontuur. Foto: Martijn Bijzitter

„Iets totaal anders na 36 jaar als kapster te hebben gewerkt, maar ik heb een brede interesse en wil me altijd verder ontwikkelen, dus grijp ik deze kans.”

Nieuws

menu