Verkeersschool Attent viert 40-jarig jubileum

Links Linda en Elmar Keetman, rechts Arie en Gea Vroege: zaterdag vieren zij het jubileum met een feestje. Foto: Sieb van der Laan

Verkeersschool Attent bestaat 40 jaar. Wie Verkeersschool Attent zegt, zegt Arie en Gea. En wie Arie en Gea zegt, zegt Attent. De officiële datum van oprichting is 5 februari. In 1982 kwam op deze datum de eerste advertentie in de Steenwijker Courant en diezelfde avond kwam de eerste aanmelding. Dit jaar kon door de coronabeperkingen alleen een grote optocht georganiseerd worden. „We gingen met ons hele wagenpark door Steenwijk en omgeving. Dat maakte ons behoorlijk trots,” vertellen oprichters Arie en Gea Vroege. Ook is die dag binnen de rijschool het stokje door Arie en Gea symbolisch overgedragen aan Elmar en Linda Keetman. Elmar vult aan: „Nu alles weer kan, gaan we het natuurlijk vieren. Op zaterdag 11 juni vieren we officieel het 40-jarig bestaan en daarom willen we graag onze (oud-)leerlingen, (oud-)collega’s en relaties uitnodigen om dit met ons mee te vieren.”

Elmar werkt al sinds 2011 als rijinstructeur bij Verkeersschool Attent. Zijn vrouw Linda heeft sinds 2016 een kantoorfunctie bij Attent en heeft ook haar instructiebewijs. „Na 7 jaar een uitstekende samenwerking te hebben gehad met Arie en Gea, vinden wij het een groot compliment dat zij het bedrijf aan ons toevertrouwen,” aldus Linda. „Met trots vieren wij 40 jaar Attent en willen we waardering uiten voor Arie en Gea en hetgeen wat zij hebben opgebouwd.” Arie en Gea hebben in februari een stapje teruggedaan, maar zijn de komende jaren nog betrokken én werkzaam bij Attent.

Attent staat voor kwaliteit en biedt voor iedereen opleidingen op maat aan, ook voor leerlingen met bijvoorbeeld autisme of faalangst. „Leerlingen waarderen het persoonlijke en toegankelijke van Attent, en krijgen ook de eerlijke en professionele benadering die van ons verwacht mag worden,” vertelt Linda. „Het is een mooi vooruitzicht om, samen met ons team en met alle genodigden, op 11 juni terug te blikken op 40 jaar Attent en om naar de toekomst te kijken. We zullen de komende jaren zeker ons motto volgen: Samen op weg.”

Een ieder die Arie en Gea wil feliciteren met dit jubileum is van harte welkom om op zaterdag 11 juni, tussen 13.30 en 16.00, langs te komen bij Verkeersschool Attent aan de Dolderweg 4. Er wordt een gezellig samenzijn georganiseerd, onder het genot van een kop koffie en wat lekkers. „Graag tot dan!”

Nieuws

menu