Verrassende Fashion en Kunst Etalage tijdens Kopje Cultuur in Steenwijk

Wave Refraction van Tess de Boer.

Tijdens Kopje Cultuur is er in de etalage van Handwerkwinkel Obbink & Clean Inn aan de Markt tussen 8 en 13 september een verrassende combinatie te zien met Fashion van Kimm Gijsman en Kunst van Jess de Boer Abstract Artist.

Kimm Gijsman uit Steenwijkerwold is onlangs geslaagd voor haar opleiding Specialist Mode en Maatkleding en laat in de etalage één van haar afstudeerprojecten zien; een galajurk, die zij geheel zelf heeft ontworpen en genaaid in een verrassende combinatie qua stof en kleur. Kimm wil zich ook gaan toeleggen op het maken van galajurken voor klanten. Via de etalage laat deze jonge ontwerper alvast een voorproefje zien van wat ze in huis heeft. Haar werk is verder te volgen via Instagram: @kimmmode

Daarnaast zijn er schilderijen te zien van Jess de Boer uit Onna, die binnen de abstracte schilderkunst een geheel eigen stijl ontwikkeld heeft. Haar werk is inmiddels geliefd in binnen- en buitenland en meerdere keren gepubliceerd in diverse Kunstgidsen. Tijdens Kopje Cultuur laat ze de bezoekers van het centrum graag diverse nieuwe abstracte werken zien met haar kenmerkende uitbundige kleurgebruik in flinterdunne lagen.

Ook staat zij op de kunstmarkt die op zaterdag 10 september gehouden wordt rond Onze Lieve Vrouwenkerk in Steenwijk tussen 11.00 en 17.00 uur. Daarnaast is haar werk te zien tijdens het Open Atelier Weekend van Kunstroute Overijssel op 17 en 18 september of tijdens het Open Atelier Weekend van Atelierroute Weerribben Wieden op 1 en 2 oktober. Beide weekenden opent Jess haar deuren aan de Burgemeester GW Stroïnkweg 123 in Onna van 10.00 tot 17.00 uur om een meer uitgebreide collectie van haar werken te laten zien en alle vragen te beantwoorden. Al het werk van Jess is te zien op haar website jessdeboerabstractartist.com en Instagram @jessdeboerabstractartist.

Nieuws

Meest gelezen

menu