VestingsFestival: Tafelronde 93 Steenwijk opent 23 oktober de grootste kroeg van Steenwijk

Zaterdagavond 23 oktober is het zover!

Ben jij klaar voor een feestje? Op 14 september werden de coronamaatregelen door het kabinet versoepeld. Voor de heren van Tafelronde 93 Steenwijk aanleiding om onder de naam VestingsFestival op 23 oktober een spectaculair en gezellig feest te organiseren in de evenementenhal van De Meenthe.

Tafelronde 93 Steenwijk haalt in samenwerking met de lokale kroegen Het Pandje, La Barca en De Boekanier als hoofdact de partyband Proost! naar Steenwijk. Deze band zet elke feestzaal op zijn kop met een explosieve en energieke show, waarin maar liefst 120 superhits de revue passeren. Op die manier is De Meenthe op 23 oktober even de grootste kroeg van Steenwijk. Support act DJ Mr. Marvin maakt het feest compleet.

Het VestingsFestival grijpt op een swingende manier terug op de rijke historie van Steenwijk. De Scutterie van Sint Clemens zal het festival op een feestelijke manier komen openen. Iedereen is van harte welkom op het VestingsFestival. De bezoekers dienen echter wel te beschikken over een actieve QR-code in de CoronaCheckApp.

Het VestingsFestival begint om 20.00 uur, de hoofdact Proost! start om 21.00 uur. Het VestingsFestival eindigt om 0.00 uur. Kaarten zijn voor 15 euro per stuk verkrijgbaar bij De Meenthe en de deelnemende kroegen kroegen Het Pandje, La Barca en De Boekanier. De opbrengst van het VestingsFestival komt ten goede aan de Scutterie van Sint Clemens.

Nieuws

menu