VestingsFestival grijpt op een swingende manier terug op de rijke historie van Steenwijk: Scutterie van Sint Clemens zorgt voor feestelijke opening

De opbrengst van het VestingsFestival komt ten goede aan de Scutterie van Sint Clemens.

Op 14 september 2021 werden de coronamaatregelen door het kabinet versoepeld. Voor de heren van Tafelronde 93 Steenwijk aanleiding om onder de naam DYKA VestingsFestival zaterdag 23 oktober een spectaculair feest te organiseren in de evenementenhal van De Meenthe. Inmiddels zijn er al 1.000 kaarten verkocht.

„Echt geweldig nieuws! Daarmee zijn we tevens het grootste evenement van de Meente dit jaar. Er is zeker nog plek voor meer mensen, want er kunnen 1350 man in de zaal. Dat zou echt helemaal de kers op de taart zijn”, zegt Tom Holtzer namens Tafeltonde 93. Tafelronde 93 Steenwijk haalt in samenwerking met de lokale kroegen De Boekanier, La Barca, Het Pandje en De Zwetser als hoofdact de partyband PROOST! naar Steenwijk. Deze band zet elke feestzaal op zijn kop in een explosieve en energieke show waarin 120 superhits de revue passeren. Op die manier is De Meenthe op 23 oktober even de grootste kroeg van Steenwijk. Support act DJ Mr. Marvin maakt het feest compleet.

Opbrengst is voor Scutterie

Het DYKA VestingsFestival grijpt op een swingende manier terug op de rijke historie van Steenwijk. De Scutterie van Sint Clemens zal het festival op een feestelijke manier komen openen. Iedereen is van harte welkom op het VestingsFestival. De bezoekers dienen echter wel te beschikken over een actieve QR-code in de CoronaCheckApp. Het VestingsFestival begint om 20.00 uur, de hoofdact PROOST! start om 21.00 uur. Het VestingsFestival eindigt om 0.00 uur. Kaarten zijn voor 15 euro per stuk verkrijgbaar bij De Meenthe en de deelnemende kroegen kroegen Het Pandje, La Barca, de Zwetser en De Boekanier. De opbrengst van het VestingsFestival komt ten goede aan de Scutterie van Sint Clemens.

Nieuws

menu