VestingsFestival kent vliegende start

De organisatie van het VestingsFestival 2022 viert het behalen van de eerste mijlpaal van 750 verkochte kaarten. Bovenste rij, van links naar rechts: Arend Piest (TR93), Patricia Rose (De Boekanier), Niclas Pengel (RT93), Klaas Lassche (?t Pandje), Willem ter Schure (TR93) Onderste rij, van links naar rechts: Juan Marrozos (La Barca), Niels Lubbinge (TR93)

De organisatie van het VestingsFestival 2022 viert het behalen van de eerste mijlpaal van 750 verkochte kaarten. Bovenste rij, van links naar rechts: Arend Piest (TR93), Patricia Rose (De Boekanier), Niclas Pengel (RT93), Klaas Lassche (?t Pandje), Willem ter Schure (TR93) Onderste rij, van links naar rechts: Juan Marrozos (La Barca), Niels Lubbinge (TR93) Foto: Aangeleverde foto

De organisatie van het Steenwijker VestingsFestival 2022 heeft de eerste mijlpaal bereikt. Inmiddels zijn er al ruim 750 kaarten verkocht. Daarmee maken de organiserende partijen een vliegende start.

Ook dit jaar werkt Tafelronde 93 Steenwijk weer samen met een aantal lokale horecaondernemers om de evenementenhal van De Meenthe om te toveren tot de ‘Grootste Kroeg van Steenwijk’. Tijdens het DYKA VestingsFestival wordt op 19 november 2022 op een swingende wijze stilgestaan bij de rijke historie van Steenwijk en het Steenwijks Ontzet van 1581. De opbrengst van het VestingsFestival gaat dit jaar naar de Stichting Steenwiekertoornrun, zodat zij in 2023 weer een tourrit kunnen organiseren voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Kaartverkoop

DYKA VestingsFestival begint om 20.00 uur, de hoofdact Millstreet start om 21.00 uur. Geïnteresseerden kunnen nog steeds kaarten kopen en delen in de feestvreugde op 19 november 2022. Kaarten voor het VestingsFestival zijn te koop bij de deelnemende Steenwijker kroegen ’t Pandje, La Barca en De Boekanier, bij de kassa van De Meenthe of online via www.vestingsfestival.nl . De minimale leeftijd voor de bezoekers is 18 jaar.