Vier de vrijheid met The Radiators

The Radiators geeft op Bevrijdingsdag, donderdagavond 5 mei, het eerste concert in Park Rams Woerthe.

Donderdagavond 5 mei gaat Dyka ‘Live in het Park’ van start in de muziekkoepel in Park Rams Woerthe. The Radiators mogen aftrappen. Optreden voor een enthousiast publiek vinden ze het leukste wat er is en zoals bij elk optreden zullen de bandleden er samen met het publiek weer een feestje van maken!

Het bruisend middelpunt van The Radiators is zanger Jan-Marc Schreur. The Radiators bestaat verder uit Frank Bergkamp (toetsen, zang), Klaas Beute (drums, zang) en Hylco de Boer (bas, zang). The Radiators speelt een mix van Classic Rock & Nederpop en trekt de aandacht met een heel eigen geluid. De muziek van de band golft van De Dijk (de gelijkenis van de stem van zanger Jan-Marc met de stem van Huub is verbluffend!) naar Elvis Presley, Lynyrd Skynyrd, Lee Towers, Eric Clapton, Johnny Cash, Polle Eduard, The Rolling Stones, Het Goede Doel, The Doors, B.B. King, The Proclaimers, Joe Cocker & The Scene. Om maar even een paar namen te noemen.

Het concert start om 20.00 uur (i.p.v. 14.00 uur) in Park Rams Woerthe, Steenwijk. De entree is gratis! Reserveren mag. Kijk voor meer informatie, kaartverkoop en het actuele programma op www.demeenthe.nl

Nieuws

Meest gelezen

menu