Vier het feestje met ons mee!

StaarVaria is een voorstelling met een gouden randje. Zaterdag in De Meenthe!

StaarVaria is een voorstelling met een gouden randje. Zaterdag in De Meenthe!

Rabo Theater De Meenthe is dit jaar 50 geworden en dat wordt gevierd met haar bezoekers. Want een feestje zonder gasten is natuurlijk niet gezellig. Voor elke bezoeker jong en oud is er een voorstelling met een gouden randje.

Met ‘herinnert u zicht deze nog’ gaan we met de voorstelling een stukje terug in de tijd. Herinneringen weer tot leven brengen. Zeg maar ‘uit de oude doos’. Het mannenkoor waar Maastricht en Limburg trots op zijn, is een van de jubileumvoorstellingen van De Meenthe! Dat is toch een feestje!

De mannen van Mastreechter Staar zullen in hun programma verschillende muzikale stijlen zoals opera, operette en musical volop de aandacht geven, net zoals de meest bezongen thema’s in de muziek: liefde, geloof en trots! U krijgt een internationaal programma, zo hoort u talen van Zuid-Afrikaans tot Engels en we bezoeken landen tussen Zuid-Amerika en Rusland. Ook zullen wij u bewijzen, dat héél veel mannen héél zacht kunnen zingen!

De voorstelling ‘Staarvaria’ van Mastreechter Staar is te zien op zaterdag 30 oktober, aanvang 20.00 uur. Op deze avond zijn er onder meer gratis bitterballen na afloop.