Vijf inwoners van Steenwijk jagen op miljoenen in Miljoenenjacht; zondagavond 10 oktober is de ontknoping te zien bij SBS6

Postcode Loterij Miljoenenjacht-presentatrice Linda de Mol. Postcode Loterij

Een spannend vooruitzicht voor vijf gelukkige inwoners van Steenwijk (postcodegebied 8333). Zij nemen plaats in de studio van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ en strijden om prijzen tot vijf miljoen euro. Of de inwoners van Steenwijk daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 10 oktober vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.

Jelmer (33) is één van de gelukkigen die plaatsneemt in de studio: „Ik heb gezonde spanning! Straks zit ik zelf in de studio, dat is toch even anders dan comfortabel vanaf de bank naar een show van Miljoenenjacht kijken. Het zou fijn zijn als ik met een mooie prijs naar huis ga, maar ik vind het in ieder geval al leuk om een keer mee te maken!”

‘Gouden Koffer Spel’

De vijf inwoners van Steenwijk zijn samen met negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 50 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Of de inwoners van Steenwijk in de prijzen vallen, is op zondag 10 oktober van 20.00 tot 21.30 uur bij SBS6 te zien.


Nieuws

menu