Vincent Corjanus treedt op in Bibliotheek Steenwijk

Vincent Corjanus treedt dinsdagavond 22 november op in de bibliotheek in Steenwijk. De toegang is gratis. Foto Bibliotheek Steenwijk

Vincent Corjanus is een poëziepopper. De singer-songwriter zocht een jasje voor zijn gedichten, zo ontstonden er liedjes. Een nieuw genre was geboren. Inmiddels draait Vincent 10 jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Hij schreef zeven dichtbundels en maakte de cd ‘Drama & Avontuur’. De gedichten van Vincent waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3FM en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. De liedjes van Vincent Corjanus zijn teder en rauw. Soms met een vleugje elektronica, maar altijd recht uit hart. Dinsdag 22 november treedt hij op in de bibliotheek in Steenwijk.

Tijdens de jubileumtour blikt de jonge kunstenaar terug op de hoogtepunten. Oude liedjes krijgen een nieuw jasje, vergeten gedichten mogen weer even schitteren. ‘We zijn er nog en wij blijven’ en ‘Nog Lang Niet Dood’; vier het leven, tijdens het nieuwe programma van Vincent Corjanus. Gitarist (en broer) Richard Corjanus zal deze tour meegaan als versterkende gitarist en vocalist. Het gratis optreden start om 20.00 uur in Bibliotheek Steenwijk aan de Meppelerweg 47A.

Nieuws

menu