Visscher Sport sluit definitief haar deuren; eigenaar Kees Groen krijgt bijzonder cadeau van d'Olde Veste

Eigenaar Kees Groen van Visscher Sport kreeg een ingelijst OV-shirt, als bedankje voor zijn jarenlange enthousiaste betrokkenheid bij d'Olde Veste'54. foto: d'Olde Veste'54

Zaterdag 27 november was een bijzondere dag voor Visscher Sport en de familie Groen. Na een leegverkoop van enkele weken was dit de laatste dag dat de winkel open was.

Hiermee komt een einde aan de decennialange aanwezigheid van deze beroemde sportwinkel in Steenwijk. Het verdwijnen van de winkel is niet alleen voor Steenwijk en omstreken een gemis. Ook d’Olde Veste’54 neemt hiermee afscheid van een zeer betrokken leverancier en een jarenlange sponsor van de club.

Symbolisch werd de laatste bal uitgereikt aan Johan Ent, bij d’Olde Veste’54 verantwoordelijk voor het materialenbeheer.

Omdat het OV-shirt ongetwijfeld het meest verkochte exemplaar is uit de collectie van Visscher Sport, heeft eigenaar Kees Groen een ingelijst exemplaar gekregen namens bestuur en leden. Dit als bedankje voor zijn jarenlange enthousiaste betrokkenheid bij de voetbalclub.

Nieuws

menu